Vymeriavací základ na platenie poistného na sociálne poistenie - Rišňovský, Ľudovít
Zákon o sociálnom poistení vymeriavací základ ustanovuje osobitne pre jednotlivé fyzické a právnické osoby. Minimálny a maximálny vymeriavací základ., zaokrúhľovanie. Vylúčenie povinnosti platiť poistné, odvod a splatnosť poistného.