Financování veřejných programů pro krizové stavy na příkladu povodní v ČR v roce 2002 - Rektořík, Jaroslav
Vymedzenie verejného programu pre krízové stavy. Identifikácia verejných programov pre krízové stavy. Legislatíva pre financovanie krízových stavov a obnovu území v ČR. Skúsenosti z povodní v ČR v roku 2002. Žiadosti obcí prostredníctvom okresných úradov. Pomoc štátu obciam a ich obyvateľstvu. Programy na priamu podporu podnikateľov. Opatrenia v daňovej a colnej politiky ako ďalšia forma nepriamej pomoci. Krízový manažment ako špecifický segment verejnej politiky. Realizácia a financovanie krízového manažmentu.