[Vysoké školy] - Horníková, Zuzana
Z obsahu: Vysokoškolský diplom nemôže byť jeden ako druhý. Školy by mali z vlastnej iniciatívy začať merať svoju kvalitu, nemali by mlčať o svojich nedostatkoch. Vysokým školám prospeje pravda o ich úrovni. Kvalite pomôžu poplatky, ale aj debata o nich. Pokrač.