Zákon č. 530/2003 Z.z. z 28. októbra 2003 o obchodnom registri a o zmene a doplnení niektorých zákonov - Martišovič, Vladimír
Úplné znenie zákona č. 530/2003 Z.z. ... a Komentár k novému zákonu o obchodnom registri.