Bude konečně přijato trvalé řešení státní podpory zemědělského pojištění? - Vilhelm, Václav
České poľnohospodárstvo a štátne dotácie. Dotácie poľnohospodárskeho poistenia ako finančný nástroj používaný v EÚ, USA a ďalších krajinách. Podpora poľnohospodárskeho poistenia v EÚ. Európska konferencia o poľnohospodárskom poistení. Systémy poľnohospodárskeho poistenia založené na spolupráci súkromného a štátneho sektoru. Príklady podpory poľnohospodárskeho poistenia uplatňované v zahraničí (Španielsko, Rakúsko, Grécko, Taliansko, Francúzsko, Nemecko, Slovensko). Podpora poľnohospodárskeho poistenia v Českej republike. Český trh poľnohospodárskeho poistenia v posledných rokoch.