Prístupy hodnotenia investičných zámerov u podnikateľských subjektov - Buch, Roman
Ohraničenosť - t.j.limitovanosť objemu investícií vyvoláva potrebu hodnotenia investičných zámerov. Pojem investičný zámer. Investičné rozhodnutie. Substitučné investície. Statický a dynamický pohľad pri hodnotení jednotlivých investičných zámerov.