Ekologické aspekty daňového systému ČR - Eichlerová, Simona
Daňový systém ČR. Dane a platby patriace do daňovej sústavy. Miestne poplatky. Poplatky podľa zákona o vodách. Poplatky podľa zákona o odpadoch. Poplatky podľa zákona o ochrane ovzdušia. Poplatok za odňatie podľa zákona č. 289/19954 Sb. o lesoch. Diaľničný poplatok. Odvody za odňatie pôdy z poľnohospodárskeho pôdneho fondu. Poplatok podľa zákona o obaloch. Poznámka k ústavným základom daní a poplatkov. Poznámka k ústavným základom ekodaní.