Prístupy k daňovej zaťaženosti - Rabatinová, Marcela, 1977-
Makroekonomický prístup k problematike daňovej zaťaženosti. Daňová zaťaženosť sa odborne označuje ako daňová kvóta I., resp. čistá daňová zaťaženosť - je to makroekonomický ukazovateľ. Posudzovanie daňového zaťaženia v daňovej politike SR. Daňové a príspevkové zaťaženie v SR.