Ten správny ťah ? - Môciková, Renata
Po tom, ako maďarská OTP Bank Rt. prevzala IRB, zaznamenala OTP Banka Slovensko 80 percentný nárast klientov. Očakávania pre rok 2004. Objemy reklamy OTP Banky Slovensko.