Spoločná obchodná politika EÚ a priestor pre SR ako člena EÚ v nej - Šaková, Beáta
Ciele a nástroje spoločnej obchodnej politiky EÚ. Postavenie SR v rámci Spoločnej obchodnej politiky. Inštitucionálny mechanizmus. Postoje EÚ k hlavným problémom medzinárodného obchodu.