Decision-making support for Czech farmers - Tichá, Ivana
Hodnotenie softvérových aplikácií na podporu rozhodovania, ktoré boli vytvorené a sú dostupné českým poľnohospodárom. Tieto aplikácie sú hodnotené z dvoch hľadísk: z hľadiska funkcionálneho a hľadiska typu systému na podporu rozhodovania, na ktorom je aplikácia vybudovaná. Poznatky z porovnávania naznačujú, že aplikácie na podporu rozhodovania pre poľnohospodárov sú väčšinou úzko zamerané na jednu funkcionálnu oblasť podniku alebo jej časť.