Multiple criteria network models for project management - Šubrt, Tomáš
Cieľom príspevku je predstaviť jeden z postupov, riešiacich otázku stanovenia kompromisnej kritickej cesty v modeloch projektového riadenia vzhľadom k optimálnemu využitiu zdrojovej základne. Základná štruktúra sieťového modelu je popísaná s využitím obmedzujúcich podmienok modelu celočíselného programovania a zdrojové zabezpečenie vo vzťahu k časovej náročnosti jednotlivých činností je formalizované za pomoci kriteriálnych funkcií.