State financial policy in the light of the EU integration and its evaluation by political parties and general public - Maćkowska, Renata
Integrácia Poľska do Európskej únie. Sociálne, politické a ekonomické aktivity, ktoré majú pripraviť Poľsko na vstup do EÚ. Politické strany prezentujú výhody a nevýhody vstupu Poľska do EÚ. Potreba diskusie o nákladoch a ziskoch pri vstupe do EÚ. Rozdielne názory rôznych politických strán na integráciu. Ekonomická situácia Poľska.