Recenzia: Strážovská, E. - Strážovská, Ľ.: Rodinné podnikanie - Pavlík, Adrián
Publikácia Rodinné podnikanie predstavuje prvý komplexný súbor informácií k predmetu podnikania rodinných podnikov. Cieľom autoriek bolo ponúknuť teoretickú, analytickú a metodickú základňu. Obsah publikácie je zostavený do 10 kapitol.