Kolektívne investovanie
Štruktúra fondového trhu v SR. Otvorené podielové fondy. Investičná mentalita. Burzový vývoj. Menové riziko. Hodnotenie fondov. Investičný horizont. Porovnávanie výkonnosti. Výber fondov. Prepojené produkty. Budúcnosť trhu.