Agro-economic potentials of the East Slovak Lowland agricultural soils - Vilček, Jozef
Na základe pedologického prieskumu a informačného systému o pôdach Slovenska za pomoci geografických informačných systémov boli stanovené potenciálne možné štrukturálne, produkčné i ekonomické parametre pôdnych predstaviteľov za Východoslovenskú nížinu, jej okresy a pôdno-ekologické regióny. Očakávané naturálne i ekonomické výsledky v pestovaní plodín.