Brusel očakáva zvýšenie rastu
Európska komisia (EK) predstavila jarnú ekonomickú prognózu pre členské a kandidátske krajiny EÚ. Hospodársky rast by mal v r. 2004 konečne nabrať na obrátkach. Vývoj HDP. Miera nezamestnanosti, inflácia by mali stagnovať alebo klesať. Pristupujúce krajiny by mali rásť približne o dve perc. rýchlejšie ako starí členovia.