Ťaživý deficit verejných financií - Bačišin, Vladimír
Verejné financie po vstupe SR do EÚ. Deficit verejných financií ako sprievodný jav transformácie ekonomiky. Princípy fiškálnej politiky do roku 2010. Dodržiavanie Paktu stability a rastu. Členstvo Slovenska v EÚ z hospodárskeho hľadiska. Poľnohospodárska politika. Maastrichtské kritériá a ich plnenie. Slovensko a samostatná politika v oblasti priamych daní.