[Vysoké školy] - Kampová, Slávka
Z obsahu: Odkiaľ má absolvent titul, na Slovensku zatiaľ nerozhoduje. Reagujú školy na dopyt zamestnávateľov - informácie o tom, ktorá škola v SR najlepšie vyhovuje potrebám trhu práce neexistujú. Na kvalitu univerzity sa napokon bude klásť dôraz. Pre právnikov nastávajú ťažšie časy. Mať vysokoškolské vzdelanie sa oplatí. Pokrač.