Zmeny v zákone o sociálnej pomoci - Brichtová, Lýdia
Novela zákona č. 195/1998 Z.z. o sociálnej pomoci účinná od 1. februára 2004 sa dotkla predovšetkým peňažných príspevkov na kompenzáciu sociálnych dôsledkov ťažkého zdravotného postihnutia.