Napriek pesimizmu rast - Mazág, Martin
Reálne výdavky na reklamu v médiách v roku 2003 narástli o 12,5 perc. Vývoj hlavných ukazovateľov reklamného trhu SR. Vývoj ekonomických ukazovateľov a reklamného trhu SR. Vývoj mediamixu 2000-2003.