[Ceny automobilov] - Prosnan, Jozef
Z obsahu: Slovenské ceny áut už dosahujú úroveň EÚ, dramaticky neporastú. Predpokladať pokles cien nových áut je podľa dovozcov naivné. Na Slovensku sú ceny nových áut len vizuálne nižšie ako v únii. Slováci budú na najnáročnejšom automobilovom trhu doma.