Priemyselné stavby dostávajú zelenú - Sedlák, Miro
Trh s výrobnými, logistickými či obchodnými nehnuteľnosťami je stále v začiatkoch. Reformy realizované na Slovensku čoraz viac lákajú zahraničných investorov. Príležitosť tak dostávajú realitní developeri. Výrobné haly, skladové či logistické, ale aj obchodné priestory dostávajú zelenú. Z nárastu týchto priestorov sa tešia nielen devepoperi, ale aj financujúce banky (minimálne riziko projektov). Úloha developera.