Vývojové štádiá stredísk cestovného ruchu - Sládek, Gustáv
Strediská cestovného ruchu na Slovensku. Vývoj odvetvia cestovného ruchu a vývoj stredísk cestovného ruchu. Vývojové štádiá alebo stupne a kritériá klasifikácie stredísk. Vývojové štádiá a ich hodnotenie z hľadiska funkcií stredísk. Rozvoj strediska. Štyri stupne atraktívnosti strediska z hľadiska investičného tempa.