Presvedčí LIDL slovenský národ ? - Hinková-Dibarborová, Andrea
Ponuku potravinárskeho sortimentu siete Lidl tvoria len základné kategórie v najnižšom cenovom segmente. Sú ale zabalené v takých príťažlivých obaloch, že im je ťažké odolať.