Šoky sú za nami, otras príde - Hinková-Dibarborová, Andrea
Jednou z možností, ako môže nezávislý trh prežiť, je stať sa súčasťou nákupnej aliancie. Nezávislý trh má šancu udržať si 35-40 perc. podiel. Obavy vzbudzuje očakávaný nástup nemeckej siete Lidl.