Pomoc pre sociálne odkázané vrstvy
Zo Správy o stave riešenia prípravy projektu Fondu sociálneho rozvoja. Niektoré informácie o príprave a organizačnom zabezpečení projektu. Svetová banka grantom japonskej vlády podporila prípravu Fondu sociálneho rozvoja (FSR) na Slovensku. Ciele FSR. Cieľové skupiny projektu. Regionálni koordinátori.