Zvyšovanie efektívnosti riadenia logistických procesov - Brezina, Ivan, 1963-
Úvod do problematiky zefektívňovania logistických procesov. Nové prístupy pri zefektívňovaní logistických procesov. Rôzne formalizované techniky, ktoré slúžia na optimalizáciu priebehu jednotlivých logistických činností. Softvérová podpora modelovacích techník. Simulačné techniky. Optimalizačné techniky. Optimalizácia logistických reťazcov. Zabezpečenie výrobného procesu. Logistika obstarávania.