Princípy vnútorného trhu Európskych spoločenstiev z hľadiska DPH - Rybánsky, Ľudovít
Objasnenie základných princípov fungovania vnútorného trhu ES. Princíp štátu pôvodu a princíp štátu určenia. Členenie území na účely vnútorného trhu. Pojmy a prístupy k zdaňovaniu vo vnútornom trhu. Súkromný cestovný ruch vo vnútornom trhu. Dodanie a nadobudnutie tovaru v rámci vnútorného trhu. Dodanie a nadobudnutie nových dopravných prostriedkov. Osobitná úprava zásielkového predaja. Preprava tovaru vo vnútornom trhu. Spôsoby kontroly vnútorného trhu. Praktické príklady.