Komparácia vývoja cestovného ruchu v Slovenskej republike a v Českej republike desať rokov po rozdelení Česko-Slovenska - Kmeco, Ľubomír
Situácia Slovenskej a Českej republiky od rozdelenia Česko-Slovenska v roku 2003. Vývoj cestovného ruchu v Slovenskej a Českej republike v rokoch 1993 až 2002. Ubytovacie kapacity v SR a ČR v rokoch 1998-2002. Zahraniční návštevníci v SR a ČR v rokoch 1992-2002. Cesty domáceho obyvateľstva do zahraničia v rokoch 1992-2002. Domáci cestovný ruch organizovaný cestovnými kanceláriami. Devízové príjmy a výdavky zo zahraničného cestovného ruchu. Modelovanie vývoja vybraných ukazovateľov cestovného ruchu.