Zmeny v obchodnom registri - Vajdová, Iveta
Dňa 1.2. 2004 nadobudol účinnosť zákon č 530/2003 Z.z. o obchodnom registri a zmene a doplnení niektorých zákonov. Údaje zapisované do obchodného registra. Obsah zbierky listín. Registrácia a skúmanie podmienok návrhu a listín. Ukladanie listín do zbierky listín, počet vyhotovení. Sankcie za nesplnenie povinností. Súdne poplatky vo veciach obchodného registra.