Návrh systému hodnotenia výkonnosti pracovníkov - Čavrková, Viera
Dokončenie z č. 6/2003. Vypracovanie systému hodnotenia. Príprava hodnotiteľov. Nulté alebo štartovacie hodnotenie. Analýza priebehu nultého hodnotenia. Zdokonaľovací seminár hodnotiteľov. Prvé hodnotenie. Odporúčania v stratégii implementácií systému. Záver.