Európsky fond regionálneho rozvoja ako nástroj regionálnej politiky Európskej únie - Makovník, Tomáš
Regionálna politika a štrukturálne fondy Európskej únie. Vývoj úrovne HDP Grécka, Španielska, Írska a Portugalska. Európsky fond regionálneho rozvoja (ERDF - European Regional Development Fund). Možnosti využitia Európskeho fondu regionálneho rozvoja v cestovnom ruchu na Slovensku. Zameranie finančnej pomoci ERDF pre cestovný ruch na Slovensku.