Nová stratégia cestovného ruchu vo Francúzsku - Valentínyová, Andrea
Cestovný ruch vo Francúzsku ako prioritné odvetvie národnej ekonomiky. Nová stratégia cestovného ruchu. Oblasti zamerania opatrení. Výzvy pre francúzsky cestovný ruch. Ciele stratégie cestovného ruchu a opatrenia na ich dosiahnutie.