Štátny dlh a jeho riadenie v strednom časovom horizonte - Bytčánek, Daniel
Vývoj štátneho dlhu od roku 1993: štruktúra prírastku štátneho dlhu, domáci a zahraničný dlh, vývoj priemerných výnosov zo štátnych dlhopisov a miery inflácie, priemerné splatnosti dlhopisov. Štruktúra a základné parametre štátneho dlhu: záväzky z emisií štátnych cenných papierov, záväzky z prijatých bankových úverov, záväzky zo štátnych záruk. Riziká súvisiace so štruktúrou dlhu. Stratégia riadenia dlhu a likvidity na roky 2004-2006.