Výpočet efektívnej úrokovej miery pri reportingu finančného lízingu - Harumová, Anna, 1955-
Úprava lízingu v medzinárodných účtovných štandardoch (IAS/IFRS), ktoré upravujú lízing v IAS17-Lízingy. Reporting finančného lízingu podľa IAS/IFRS. Lízing podľa slovenských predpisov.