Informačné systémy v podnikoch ubytovacích služieb - Švec, Adrián
Moderné riadenie podnikov ubytovacích služieb a využitie výpočtovej techniky. Programové systémy pre hotelovú recepciu - HOREC a FIDELIO (Fidelio Hotel Information System). Odborné termíny používané v programoch HOREC a FIDELIO. Moduly programov HOREC a FIDELIO.