Makroekonómia v politickej aritmetike J.M. Langa - Dančo, Jozef
Celoživotné dielo Josifa Matvejeviča Langa (1775 -1819) je venované politickej aritmetike. Politická aritmetika - podoba politickej ekonómie, rozvíjaná v Anglicku, bola ideovým náčrtom modelov kvantitatívneho vyjadrenia obchodnej či hospodárskej politiky krajiny a rastu hospodárstva. Politická aritmetika v ekonomickej teórii. Politická aritmetika J.M. Langa.