Faktory ekonomického rastu z hľadiska verejných financií - Troják, Jozef
Vzájomné väzby a podmienenosti medzi súkromným a verejným sektorom. Význam reforiem vo verejných financiách pre rozvoj podnikania, pre dôstojný život človeka. Znižovanie deficitu verejných financií je nevyhnutné. Možnosti postupu znižovania sú rôzne. Faktory ekonomického rastu - spotrebná metóda HDP.