Náklady v poisťovniach a ich účtovanie - Majtánová, Anna
Rozdelenie nákladov poisťovne - obstarávacie náklady, správna réžia - charakteristika. Účtová trieda 5 - Náklady. Účtovanie na technických účtoch. Účtovanie na netechnickom účte. Vnútroorganizačné prevody nákladov.