Dominantné postavenie ako kritérium posudzovania koncentrácií - Kalesná, Katarína
Pojem dominantné postavenie. Dominantné postavenie ako znak zákazovej skutkovej podstaty zneužívania dominantného postavenia. Dominantné postavenie ako základné kritérium posudzovania koncentrácií. Aplikácia testu dominancie na jednotlivú a kolektívnu dominanciu.