Nový procesný prístup vyžaduje tiež novú dokumentáciu - Friedl, Thorsten
Nový procesný prístup v zostavovaní dokumentácie v manažérskom systéme kvality. Užívateľsky orientovaná 5K dokumentácia - jasná, stručná, konkrétna, súdržná, zákaznícky orientovaná. Príklad organizácie Gardena (Rakúsko) - dcérska spoločnosť medzinárodne pôsobiaceho koncernu. Podstatné prvky postupu výstavby novej procesnej a dokumentačnej štruktúry. Mapa hlavných procesov. Sedem hlavných procesov organizácie. Obsah nového popisu procesov. Subprocesy. Použitie novej metódy dokumentácie.