Hodnotenie použitia podielu zaplatenej dane z príjmov na osobitné účely - Neupauerová, Eva
Mechanizmus podmienok poukazovania časti zaplatenej dane na verejnoprospešné účely. Mechanizmus podmienok poukázania časti zaplatenej dane na verejnoprospešné účely podľa zákona o daniach z príjmov. Mechanizmus podmienok poukázania časti zaplatenej dane na verejnoprospešné účely podľa zákona o dani z príjmov. Porovnanie inštitútu použitia podielu zaplatenej dane s možnosťou venovania daru na verejnoprospešné účely. Použitie podielu zaplatenej dane s možnosťou venovania daru na verejnoprospešné účely podľa zákona o daniach z príjmov. Použitie podielu zaplatenej dane s možnosťou venovania daru na verejnoprospešné účely podľa zákona o dani z príjmov.