Manažérske aspekty tvorivosti pri navrhovaní produktov - Balek, Juraj
Výber viacerých prístupov pri skúmaní problematiky tvorivosti a súvisiaceho manažérskeho pôsobenia na proces tvorivosti. Heuristický pôrístup k tvorivosti. Model procesu tvorivosti a jeho manažérska podpora. Normatívne požiadavky na tvorbu návrhu a proces tvorivosti. Druhy preskúmania pri navrhovaní produktu. Záver.