Niektoré problémy vplyvu inovácií na zamestnanosť - Zajac, Štefan
Problémy a tendencie vplyvu inovácií na zamestnanosť v troch rovinách: 1. metodologické problémy vzťahu inovácií a zamestnanosti, 2. inovácie a zamestnanosť vo vyspelých krajinách, 3. perspektívne dôsledky inovácií na zamestnanosť.