Six Sigma - cesta zvyšovania výkonnosti podnikov - Gejdoš, Pavol
Metóda Six Sigma je jednou z najefektívnejších metód zvyšovania ekonomickej výkonnosti podnikov. Definícia Six Sigma. Metóda Six Sigma je úplný a flexibilný systém dosahovania, udržovania a maximalizácie obchodného úspechu. Uvedenie praktického príkladu znižovania rozptylu (produkty s určitou prijateľnou odchýlkou pre zákazníka) s použitím metódy Six Sigma. Výkonnosť procesu Six Sigma. Ukazovatele výkonnosti a spôsobilosti procesu.