[Monetární ekonomie v malé otevřené ekonomice] - Gonda, Vladimír
Recenzia publikácie: Mandel, M. - Tomšík, V.: Monetátní ekonomie v malé otevřené ekonomice. Predmetom je analýza monetárnych procesov v malej otvorenej ekonomike. Publikácia sa skladá z 13 kapitol agregovaných do troch častí, ktoré pokrývajú problematiku rovnováhy platobnej bilancie, výber z teórie menových kurzov a hlavné vývojové fázy menovej politiky v ČR za obdobie 1993 -2003.