Influential factors of employee careers in Slovenia - Ferjan, Marko
Príspevok sa zaoberá pracovným postupom zamestnancov v Slovinsku. Najčastejšie faktory ovplyvňujúce pracovný postup. Výsledky dotazníkového prieskumu 1075 vybraných ľudí v Slovinsku. Vplyv úrovne vzdelania a veku na postup zamestnancov. Metódy náboru pracovníkov. Legislatíva.