Použitie modelu výnimočnosti EFQM v praxi - Šesták, Milan
Hodnotenie organizácie pomocou nástroja RADAR karty. Hodnotenie výsledkov - rozdelenie na dve časti. Prvá časť je zameraná na výnimočnosť výsledkov charakterizovanú trendmi, cieľmi, porovnaniami a nadväznosťou na príčiny. Druhá časť hovorí o rozsahu výsledkov v rámci hodnotenej firmy. Výrazy - trendy, ciele, porovnania, príčiny, rozsah. Hodnotenie predpokladov. Výrazy "zdravý (racionálny)","integrovaný", "systematický", "implementovaný". Meranie. Učenie. Zlepšenie.