Podnikatelství a konkurenční tržní proces v Rakouské škole a v díle J.A. Schumpetera - Říkovský, Milan
Podnikateľ v dejinách ekonomických teórií. Formovanie teórie podnikateľského trhového procesu v rakúskej škole a vznikajúca kritika teórie hlavného prúdu. Hayek a Mises - dva zdroje teoretického prístupu k trhovému procesu. Podnikateľ a podnikateľské objavovanie. Teória podnikateľa J.A. Schumpetera a alternatívne prístupy k podnikaniu v rakúskej škole. Niektoré súčasné diskusie o podnikaní v rakúskej škole.